Hirdetmény
Dtum: Februr 22, kedd, 12:02:17
Tma: Hírek Kunhegyesrõl


Tisztelt Kunhegyesi Polgárok!
Tisztelt érintett gazdálkodó szervek, jogi személyek és jogi személyiség nélküli gazdasági szervezetek!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Fõosztálya JN/59/01123-05/2022. sz. levelében megkereste mind Kunhegyes, mind pedig Tiszaszentimre települések polgármesteri hivatalait, hogy tegyék közzé a Nemzeti Földügyi Központ (1149 Budapest, Bosnyák tér 5.) megbízásából eljáró Kettõs Öntözésfejlesztési Közösség Kft. (5243 Tiszaderzs, Fõ út 106/B.) által Tiszaszentimre és Kunhegyes területét érintõ öntözésfejlesztés Környezeti Körzeti Terve elõzetes vizsgálati eljárásának megindításáról szóló KÖZLEMÉNYT.
A közleményt hirdetményi formában a helyben szokásos módon kell közhírelni, és kinyomtatott példányának a helyi polgármesteri hivatalban rendelkezésre kell állni a betekintés biztosításának lehetõségére.
A teljes dokumentáció a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honlapján a Hirdetmények között is megtalálható a www.kormanyhivatal.hu/jasz-nagy-szolnok weboldalon.
Kunhegyes városa a két alapdokumentumot, még pedig a „KÖZLEMÉNY ELÕZETES VIZSGÁLATRÓL” [314/2005.(XII:25.) Korm. rendelet], továbbá a „KÖRNYEZETI KÖRZETI TERVET” saját honlapján is közzé teszi.
Az elõzetes vizsgálati eljárás arra szolgál, hogy a hatásterületen (Kunhegyes, Tiszaszentimre teljes közigazgatási területe) élõk a tervvel kapcsolatos észrevételeiket a kifüggesztés idõtartama alatt 2022. március 01-vel bezárólag - közvetlenül a Fõosztályhoz írásban eljuttathassák.

A hirdetmény, illetve a Terv eredeti, változtatás nélküli, eredeti dokumentummal megegyezõ példányát itt és a kinyomtatottat a Polgármesteri Hivatal 3. sz. irodájában, (volt Építési Hivatal) lehet megtekinteni, ügyféli jogokat gyakorolni és kötelezettséget betartani.

Kunhegyes, 2022. február 14.

Barta Ferenc
A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1128