Toborzás.
Dtum: Mjus 20, szerda, 16:10:12
Tma: Hírek Kunhegyesrõl


A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás
A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.


A kialakult gazdasági helyzetben sok ember megélhetése került veszélybe. A honvédség õket is szeretné megszólítani, biztos megélhetést és kiszámítható pályaképet kínálva számukra. A toborzás folyamatos országszerte, a szakemberek azonban arra kérik az érdeklõdõket, hogy elsõ körben lehetõség szerint inkább telefonon vagy e-mailben keressék õket, elérhetõségeik megtalálhatók a www.iranyasereg.hués a  www.hadkiegeszites.hu oldalon.
Az érdeklõdõk kétféle szolgálati forma közül választhatnak: a szerzõdéses katonai szolgálat folyamatos munkaviszonyt biztosít, míg a tartalékos szolgálat azoknak szól, akik tanulmányaik vagy meglévõ munkahelyük mellett szeretnének részt vállalni a honvédelmi feladatokból. A jelentkezési feltételek közt szerepel a magyar állampolgárság, az állandó belföldi lakóhely, a betöltött 18. életév, a büntetlen elõélet, valamint az egészségügyi, fizikai és pszichológiai alkalmasság.
A megbízható fizetésen és a béren kívüli juttatásokon kívül változatos munkakörülmények, valamint számos szakmai kihívás várja a leendõ katonákat: nálunk a tehetségtõl, a hozzáállástól és a kitartástól függ, hogy ki milyen sikeres lesz, a honvédség pedig támogatja a katonák további szakmai fejlõdését. Sokan a katona szó hallatán egybõl a terepen lévõ, aktív harcoló katonára gondolnak, viszont a támogató beosztások ugyanolyan fontos szereppel bírnak és – nem utolsó sorban – lehetõvé teszik a munkavállalóknak, hogy a korábban megszerzett civil képesítéseiket is hasznosíthassák.
Személyes jelentkezésre a megszokott rendben, hétfõtõl csütörtökig 8:00-15:30 óra között, pénteken pedig 8:00-12:00 óráig van lehetõség. A toborzóiroda munkatársai kérik ügyfeleiket, hogy amennyiben a személyes ügyintézés mellett döntenek, elõzetesen jelezzék érkezésüket telefonon, vagy elektronikus úton, elkerülve a járványügyi rendszabályok miatt elõforduló várakozást.

Póczos Nikolett t. fõtörzsõrmester
Fotó: Nagy Ferenc Márton õrvezetõ

 

MAGYAR HONVÉDSÉG
KATONAI IGAZGATÁSI ÉS KÖZPONTI NYILVÁNTARTÓ PARANCSNOKSÁG

1. Toborzó és Érdekvédelmi Központ
Cím: 5000 Szolnok, Táncsics M. u. 5-7.; Telefon: +36 (56) 505-159
E-mail: szolnok.toborzo@mil.hu

 

A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1030