Polgármesteri tájékoztató
Dtum: Jnius 12, pntek, 10:45:19
Tma: Hírek Kunhegyesrõl


Tisztelt Kunhegyesiek!

Tájékoztatom Önöket, hogy jelenleg nincs Kunhegyesen korona vírussal fertõzött személy. Nagyon remélem, hogy már nem is lesz.
Házi karanténban hat személynek kell tartózkodnia.

A piacot teljesen megnyittattam. A lakosság és az árusok vasárnap nagy számban vettek rajta részt.

A strand megnyitását 2020. június 20-án szombaton engedélyezem. Sajnos a büfé üzemeltetését egyik vállalkozó sem vállalta, ezért önerõbõl próbáljuk megoldani, amely nem lesz egyszerû. Sokféle engedélyt kell beszerezni és meg kell venni az üzemeltetéshez szükséges berendezéseket. Reméljük, hogy a megnyitás napjánál már a gyógyvizû medencét is használhatjuk.

Lakossági elektronikai hulladékgyûjtési akció.
Minden olyan berendezést lehet hozni, ami elektromos árammal mûködik (hûtõ, fagyasztó, televízió, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók, telefon, rádió, video berendezések, elektromos kerti gépek, barkácsgépek, játékgépek).
Akadályozzuk meg együtt, hogy ezek a hulladékok valamelyik árokparton, erdõszélén kössenek ki, óvjuk meg közösen Kunhegyesen környezetünket!
A gyûjtést a Gamesz Udvarban (Ady Endre u. 3.) végezzük 2020. június 15-tõl 2020. június 30-ig reggel 9 órától 15 óráig. A leadáskor Juhász Mihályt kell keresni.

Minden lakótársamnak kívánok továbbra is vírusmentes életet és szép nyári napokat!

Kunhegyes, 2020. június 12.
        Szabó András polgármester

 

A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1031