Erdészeti lakossági fórum
Dátum: Február 19, hétfő, 16:05:08
Téma: Rendezvények Kunhegyesen


Tisztelt Erdőtulajdonos/haszonélvező!!

A 2009. évi XXXVII. törvény (Erdőtörvény) módosításainak 2017. szeptember 1-ei hatályba lépésével sok változáson (többek között szigorításon) esett keresztül. Az Erdőtörvény végrehajtási rendelete szintén több ponton módosult, 2018. január 2-ai hatállyal.

A változások miatt az Erdészeti hatóság tértivevényes levélben értesíti a rendezetlen erdőgazdálkodójú (földhasználóval nem rendelkező) erdőterületek tulajdonosait/haszonélvezőit, hogy kötelességüknek tegyenek eleget. Adott esetben műszaki átadás-átvételi jegyzőkönyvet is mellékelnek, amelyen tájékoztatják a címzetteket erdőfelújítási kötelességükről is.

Ezzel kapcsolatban, de nem kizárólagosan a fenti témára korlátozódóan, Mészáros Gergely jogosult erdészeti szakszemélyzet, erdészeti szakirányító, szaktanácsadó ingyenes tájékoztatást és erdészeti szakmai lakossági fórumot tart 2018. február 27-én (kedden) 14.00-17.00 között a kunhegyesi Művelődési Ház Színháztermében.

Amennyiben Ön, vagy környezetében bárki kapott már hasonló tárgyú levelet az Erdészeti hatóságtól, vagy az erdészeti jogszabályok jelenlegi előírásai az erdőgazdálkodással, fakitermeléssel, stb. kapcsolatban érdekli, várjuk a fent megjelölt időpontban és helyen. A fórum nem kötött előzetes regisztrációhoz.

 

-------------------------------------------------

Erdészüdvözlettel:         
Mészáros Gergely

MG Erdő Kft.
5241 Abádszalók, István király út 15.

A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcíme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=886